dimecres, 30 de setembre del 2009

SEMINARI 1 (30 sep)

Descripció
Al seminari avui hem parlat sobre la universitat, els aspectes positius i negatius i entre les coses que s’han dit: tutoria personalitzada, la quantitat de lectures però cal remarcar que el resultat ha sigut positiu que tothom tenis més aspectes bons a remarcar que no pas dolents.
La mestra Lluïsa Cirera ens a repartit els dies i les hores de l’entrevista personal així com també ens a deixat temps per omplir el qüestionari que haurem de lliurar el dia de l’entrevista.
Hem llegit un article de premsa de l’any 2006 del diari “EL PUNT” sobre l’educació i en concret el respecte cap al mestre i l’entorn escolar, comparant dos models educatius el de la disciplina i el de la dolçor.

Reflexió
Parlar dels aspectes de la universitat m’ ha servit per poder obrir els ulls i valorar més el que ens volta i una cosa que m’ha cridat l’atenció és que molta gent ha parlat del companyerisme i és un elogi el pensar que en una setmana i poc que portem de classe seria hi ha gent que ja ha establert bones relacions.
La valoració actual de l’entrevista personal és molt positiva perquè crec que pot ajudar al a nostra tutora de seminari a coneixe’ns millor. I finalment la noticia ha aparegut en un moment en que és qüestionen els drets dels mestres i amb aquet article hem pogut valorar els dos mètodes educatius aplicats en les ultimes dècades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada