dimecres, 30 de setembre de 2009

SEMINARI 1 (30 sep)

Descripció
Al seminari avui hem parlat sobre la universitat, els aspectes positius i negatius i entre les coses que s’han dit: tutoria personalitzada, la quantitat de lectures però cal remarcar que el resultat ha sigut positiu que tothom tenis més aspectes bons a remarcar que no pas dolents.
La mestra Lluïsa Cirera ens a repartit els dies i les hores de l’entrevista personal així com també ens a deixat temps per omplir el qüestionari que haurem de lliurar el dia de l’entrevista.
Hem llegit un article de premsa de l’any 2006 del diari “EL PUNT” sobre l’educació i en concret el respecte cap al mestre i l’entorn escolar, comparant dos models educatius el de la disciplina i el de la dolçor.

Reflexió
Parlar dels aspectes de la universitat m’ ha servit per poder obrir els ulls i valorar més el que ens volta i una cosa que m’ha cridat l’atenció és que molta gent ha parlat del companyerisme i és un elogi el pensar que en una setmana i poc que portem de classe seria hi ha gent que ja ha establert bones relacions.
La valoració actual de l’entrevista personal és molt positiva perquè crec que pot ajudar al a nostra tutora de seminari a coneixe’ns millor. I finalment la noticia ha aparegut en un moment en que és qüestionen els drets dels mestres i amb aquet article hem pogut valorar els dos mètodes educatius aplicats en les ultimes dècades.

Modificació sonora

Conversa

La conversa sobre la que he treballat és la següent:
-Hola hola pepsicola! Com ha anat avui l’escola?
-Doncs bé només he tingut que exposar un treball
-Això és vida, perquè no tens lectures…. Que sinó!
-Home doncs el mestre de filosofia ens a advertit que hi haurà tres lectures.
-Ufff
-Apa nens a sopar!

I els efectes aplicats sobre els diferents personatges han sigut diferents:
-Eco
-Canviar el to
-Treure sorolls “clic”
-Amplificació de baixos
-Marxa enrera (al fragment: home doncs el mestre de filosofia ens a advertit que hi haurà tres lectures)
-Repeteix

dimarts, 29 de setembre de 2009

Retoc fotogràfic


Per dur a terme aquesta pràctica he aplicat diversos filtres. Amb les "ondas de agua" he modificat l'estructura de la cara i finalment amb el filtre "esquinas redondeada" he polit les cantonades i a l'hora s'hi ha creat una ombra al voltant de la imatge.
La imatge pesa 10,2 kb i les mides son 200 (amplada) x 400 (alçaria) píxels.

dilluns, 28 de setembre de 2009

Prova d’enllaços

Les noves tecnologies formen part de la meva vida, però pensava que era una obsessa del mòbil. Encara que a partir de la creació d'aquets blog he pogut comprovar que no sóc l’única perquè la meva companya Clara comentat una mica per l'estil en la seva entrada.

dissabte, 26 de setembre de 2009

Seminari 1 (23 sep)

Descripció
Avui era el primer dia de seminari així que hem aprofitat per presentar-nos (hobbies, on vivim, etc). La Lluïsa Cirera ens a “presentat la facultat” així com també ens a proporcionat diferents informacions sobre la casa en concret sobre la biblioteca i també el programa de la matèria.

Reflexió
Aquesta primera sessió ha sigut necessària per poder conèixer els companys de seminari així com informació de la pròpia assignatura.

dimecres, 16 de setembre de 2009

La meva relació amb la tecnologia

Nosaltres formem part de l’anomenada generació “tic”, jo recordo que als tres anys vaig seure per primera vegada davant un ordinador. La pantalla era negre i les lletres de color groc, l’únic joc que tenia era el “come-cocos” i els disquets que utilitzava re a veure amb els 31/2A. Eren com una caixa de color negre.
Al començar l’escola tot va canviar, ja començaven a donar classes d’informàtica al institut ens van recomanar obrir un compte en algun servidor d’Internet que ens proporciones un correu electrònic i ara a la universitat tenim un bLink per als estudiants i professors de la casa.
Ara ja no se si ni quantes webs he pogut visitar al llarg de la meva curta vida però el portal d’oci que més consulto és Facebook.

Maria Garcia