dijous, 22 d’octubre del 2009

Seminari 1 (21 oct)

Descripció:
La sessió de seminari ha sigut molt entretinguda i variada. Avui hem seguit amb les exposicions dels objectes personals, dos companys han dut a terme l'exposicó d'una noticia actual sobre l'educació, hem començat la presentació de revistes educatives i finalment hem redactat i llegit sobre la nostra experiència educativa com a alumnes.

L'exposició d'un objecte personal l'han fet quatre companys. La Nàtalia ha presentat el seu primer aparell corrector d’ortodòncia. Ens a narrat la seva experiència amb l’ortodòncia així com el problema que tenia. La Irene ha exposat l'objecte més diferent fins al moment, era una cançó que la seva cosina petita l'hi va cantar acompanyada del seu tiet pel seu divuitè aniversari. L'Aylen ens a explicat una història que mostra la devoció de certes persones, la verge de Lourdes els va protegir d'un accident que podia haver acabat molt malament. I finalment l'Eduard a presentat una samarreta amb un dimoniet, era un objecte que guardava doble significació. El dimoniet era un record de l'avia i la samarreta del seu millor amic.

Avui hem començat tres noves activitats a classe. Una de elles era la presentació d'una Revista, avui ho ha fet la companya Anna Espanyol i a presentat una revista que es diu "Aula de innovacions educativa" creada l'any 1992 i es pública mensualment. El Cristina Cubillos i l'Albert Guix han exposat dos noticies sobre l'actualitat educativa: "La educación, principal arma para luchar contra la violencia" que exposa que les dones amb estudis "son menos dadas a creer que existen circunstancias que justifican la violencia del hombre contra ellas". I "La jornada intesiva es cosa pública" aquest article tracta sobre la subvenció per part de la Generalitat de Casals d'Estiu perquè els nens que fan jornada intensiva no estiguin desatesos.

Reflexió:
La sessió de seminari ha sigut molt dinàmica i això afavoreix a l'intercanvi d'opinions dels grup ja que moltes de les activitats fets han servit per encetar debats com per exemple les noticies. La presentació de la revista serveix que no només les noves tecnologies són eines de comunicació si no que a través d'una revista també podem treballar. Segurament no hagués sabut de l’existència d'aquestes revistes si no fos perquè hem de realitzar un treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada