divendres, 13 de novembre del 2009

COED (13 nov)

DESCRIPCIÓ:
Avui la sessió de COED a sigut tota d’exposicions i debats. Però primerament la Lluïsa ens a llegit una reflexió sobre l’actitud que alguns de nosaltres tenim a classe, no prestem atenció, xerrem i no tenim respecte cap als companys.
A les exposicions d’avui hi ha hagut varietat d’activitats, diversos companys han exposat rondalles, llegendes, contes i poemes. I els recitadors han sigut des de l’Oscar Valverde fins a la Blanca Vivet.

Per últim avui hi ha hagut el primer dels debats, aquest tractava de “l’Escola privada” i es dividien en dos equips. El capità de l’equip a favor d’aquest tipus d’escola era el Carles que compartia opinió amb els seus companys Macià, Àngel, Eduard, Marta i Javier. Aquests defensaven l’escola privada per diverses raons i algunes de les quals eren; l’atenció personalitzada i millors mestres.

En canvi l’equip capitanejat per l’Oscar i seguit per l’Esteve, Alba, Pere i Marc estaven en contra de l’escola privada perquè torben que és una escola selectiva entre classes socials i que no afavoreix a l’ interculturalitat.

REFLEXIÓ:

Cada dia que passa observo que l’activitat de recitació està més preparat. La gent s’ho pren en serio i s’aprèn de memòria el poema o llegenda i fins i tot hi ha qui es fica en el paper de mestre i entona com si l’estigués explicant a nens petits. Però cada vegada queden menys dies perquè em toqui a mi i cada vegada estic més nerviosa.

El debat és una activitat atractiva de veure però la seva preparació ha de ser elaborada perquè aquest llueixi i l’elecció d’un tema que pot ser obert i del que tots en sabem en major o menor grau, com el de l’escola privada, fa que la sessió sigui més entretinguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada