diumenge, 1 de novembre del 2009

Seminari 1 (30 oct)

Descripció:

La sessió de seminari d’avui només ha tingut dos activitats i una lectura d’un article d’opinió. Hem començat amb la informació per part de la Lluïsa Cirera d’un taller de relaxació que cada any es fa al centre.

La revista d’avui ha estat presentada pel Macià i es titula “Cooperación educativa: kikiriki”, aquesta revista s’edita a Sevilla des de l’any 1988. La seva publicació es trimestral i el seu cost són 18€. El tema que hem tractat i aprofundit a sigut “¿Educació per a la ciutadania, matèria obligatòria?”

Hem seguit amb el tema de la biografia educativa i hem llegit el que a la sessió passada vam escriure sobre la nostre assignatura preferida i la majoria de nosaltres hem dit la música i l’educació física. I seguint amb aquest apartat de seminari ens a tocar narrar una experiència conflictiva a l’escola, d’aquesta posada en comú també va sorgir un debat sobre l’actuació del mestre en determinats moments.

L’article d’opinió escrit per l’Empar Molinar, tractava sobre el canvi de nom de les vacances escolars i a l’hora ironitzava sobre el cas Millet i la societat catalana.

Reflexió:
El que més m’ha agradat ha sigut la biografia educativa, és una manera d’explicar la teva vida escolar a través de diferents treballs i a l’hora millorar l’expressió escrita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada