divendres, 6 de novembre del 2009

Seminari 1 (6 nov)

DESCRIPCIÓ:


La sessió de seminari d’avui a servit per parlar de la setmana de pràctiques així com també per exposar la revista el Guix.

L’Eduard a presentat la revista publicada per l’editorial Graó mensualment amb nou exemplars l’any perquè a l’estiu la publicació és veu reduïda. El cost de cada exemplar és de 7,80€.
La revista consta de vuit parts destacades:
- Editorial
- Opinió
- Monogràfic (tracta a fons un tema concret)
- Experiències (proposades pels centres perquè altres escoles les realitzin)
- Escola, territori i comunitat
- El tema del curs (tema de tria anual i en cada exemplar es tracta un apartat específic)
- Reflexió
- Recull: Hem llegit (recomanacions de les lectures)
Trobades (congressos i jornades)
Convocatòries (concursos i premis)
Materials i recursos
Noticies
Webs
Tira irònica

El tema de debat proposat pel nostre company Eduard ha sigut la implantació de la LOE. Com que teníem molts temes sobre la setmana de pràctiques a tractar no hem fet un debat si no que cadascú a aportat la seva opinió sobre algun aspecte concret d’aquesta llei.

La setmana del setze al vint-i-dos de Novembre realitzarem diferents activitats per dur a terme activitats practiques. L’horari és el següent:
-Dilluns: Conferència FER DE MESTRES
Conferència ELS BLOCS A L’ESCOLA
-Dimarts: Jornada de pràctiques, compartir un dia de treball amb un company de tercer curs de la facultat a la seva escola de pràctiques.
-Dimecres: Visita a un centre socioeducatiu, concretament “La Masia” del FCB
-Dijous: Visita a un centre educatiu escolar, encara per concretar
-Divendres: Visita a l’espai educatiu d’una entitat o exposició d’interès públic. La meva companya Eva Ladeves i jo hem triat "L'aquàrium"

REFLEXIÓ:

La jornada de seminari d’avui a servit per organitzar la setmana d’activitats extraordinàries i la diversitat d’activitats sembla una gran aposta de la universitat com també la participació en diferents grups. Els treballs a realitzar després de cada activitat els torbo adequats perquè ja que no fem pràctiques o estada a l’escola almenys podem transmetre la nostra experiència als nostres companys de grup.

AMPLIACIÓ:

Per ampliar aquesta entrada he buscat informació a la web de FCB sobre "La Masia" la qual visitaré dimecres. Divendres visitarem “l’Aquarium” i aquí torno a posar la web d’aquestes instal·lacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada