dimarts, 24 de novembre del 2009

COED (23 nov)

DESCRIPCIÓ:

Avui a la classe de Comunicació Oral, Escrita i Digital hem començat les exposicions de territori. Aquestes exposicions són el treball final del Mòdul 2; Processos i contextos educatius II.
El primer dia han exposat quatre parelles de les quals totes han parlat sobre alguna part dels Països Catalans. Tenim un temps limitat de set minuts i la majoria de persones han utilitzart suport digital perquè havien d’exposar els coneixements apresos a GTIC.

Primerament el Macià Bagur i la Laura Sánchez va parlar-nos sobre l’illa i concretament sobre Menorca. Ens han presentat el contingut del seu treball en forma de teatre en el qual els dos companys exposaven informació sobre Menorca i més concretament sobre la seva història i monuments històrics.

En Marc Pérez i l’Eduard Santos han presentat un anunci sobre el Baix Llobregat. Era un treball creatiu i mostrava diferents espais d’aquesta zona de Catalunya. Les Festes de Maig de Badalona era el tema triat per la Laura Millán i l’Ailen Merino. Elles ens han explicat en que consisteixen així com també la seva procedència. Per finalitzar les exposicions, l’Anna Llongueras i l’Anna Español ens han parlat sobre el SAT (Sant Andreu Teatre). A l’hora perquè els espectadors poguéssim conèixer una mica la zona, ens han parlat de la història de Sant Andreu així com també la situació actual del barri de Barcelona.

Com a apunt final, la Clara Boix i jo hem presentat el nostre treball sobre el Territori. Els vam fer sobre Sitges per diversos motius però un dels principals és l’ importància de Sitges dins la literatura catalana i concretament dins l’època modernista.

REFLEXIÓ:

Aquests treballs coneixen per saber més coses sobre les comarques que ens envolten i en molts casos serveixen per incitar als companys a visitar la zona. El ser l’últim treball del mòdul encara és més important que els altres perquè és aquí on hem de mostrar el que hem aprés a classe.

AMPLIACIÓ:

Jo i la meva companya vam exposar el treball amb el grup B i per tant els meus companys de grup petit no van poder veure l’exposició per aquest motiu penjo al bloc el Power Point que vam utilitzar i marca a grans trets les característiques principals de la història de Sitges així com també dels seus tòpics culturals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada