dissabte, 12 de desembre del 2009

COED (11 des)

DESCRIPCIÓ

A Comunicació oral, escrita i digital com ja ve sent habitual hem dividit la classe en dos parts. Primerament els nostres companys han dut a terme l’últim dia de recitacions. Aquests han recitat contes, llegendes o poemes.
Poema:
Marta Juny, Alba Mayol, Sara López i Ailen Marino.
Conte:
Anna Illa, Rafa Moya, Carlota Montaner, Eva Ladevesa, Nuria Maldonado i Pere Musoll.
Fragment literari:
Anna Llongueras
Llegenda:
Laura Millán i Paula Antonell

Només hi ha hagut un debat, aquest tractava sobre el nou calendari escolar. L’equip a favor del canvi estava format per l’Eulalia Palmero, la Clara Boix, l’Anna Español i la Carolina Garcia. Per l’altre banda l’equip en contra era el següent: Laura Sendín, Sara López, Linda Camacho, Mireia González i l’Alex Ramos.

Durant aquest debat han exposat diversos arguments; alguns dels mes significants ha favor del nou calendari han sigut: l’adaptació al calendari de la resta d’Europa, la millora del resultats acadèmics. En canvi en contra han exposat un argument basat en el temps que els nens estaran sols o la gran despesa econòmica que serà pels pares haver de pagar activitats extraescolars.

REFLEXIÓ PERSONAL

Finalment han acabat les recitacions però moltes vegades al llarg d’aquest exercici m’he quedat amb ganes de més. Hi ha hagut gent que ho ha fet magníficament i d’altres que podríem haver millorat la nostra exposició. Però tot hi així la activitat ha estat prou bona.

El debat d’avui m’ha fet reflexionar sobre la veu dels mestres en els assumptes plenament educatius. Només una setmana per preparar el nou curs escolar? Com és pot fer això si al més de juliol assisteixen a l’Escola d’Estiu. Per descomptat això no hem farà tirar enrere sinó que encara hem dóna més ganes de ser mestre perquè ara sí, cada nou curs serà un repte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada