dissabte, 19 de desembre del 2009

COED (18 des)

DESCRIPCIÓ

La sessió de COED d’avui ha servit perquè alguns companys nostres poguessin fer activitats que en el seu dia no van dur a terme. Algun d’aquests companys han sigut l’Adrià Miquel, el Sergio Ramírez, el David Cortés i el Macià Bagur que han fet l’exercici de recitació. A més a mes, la Blanca Vivet i l’Adrià Miquel han presentat el “Qui és ella?”.


Les nostres companyes Ariadna Garcia i Norma Augusto han fet l’exposició del treball del territori i ens han parlat sobre les danses tradicionals catalanes. Concretament han centrat el treball en la Sardana i el Ball de Bastons.


Hi ha hagut temps per fer una debat sobre la religió. El qual hem hagut d’avaluar. El Rafa Moya, el Pau Nin, la Beatriz González, l’Oscar Garcia i la Laura Navarro s’han posicionat a favor de la religió a les escoles en canvi, el Sergio Ramírez, l’Adrià Miquel, la Cristina Valera, el Martí Villegas i l’Angel Caloca ha defensat la seva negació a l’ intervenció acadèmica de l’església en l’educació.


Finalment i per concloure l’assignatura de Comunicació oral, escrita i digital la nostre mestra Lluïsa Cirera ens ha recitat un poema.

REFLEXIÓ PERSONAL

L’última classe de COED en gran grup ha sigut bastant dinàmica perquè hem fet activitats diverses. L’avaluació del debat que hem hagut de dur a terme ha sigut una mica complicada de dur a terme, perquè hem agut d’estar atentes a tots els aspectes que apareixien al guió. Però finalment a l’hora de la posada en comú ens hem adonat que totes hem observat el mateix així que aquesta ha sigut una feina fàcil.

APROFUNDIMENT

Aquesta és una cançó que varem cantar a sisè de primària i va ser el meu primer Nadal a casa després de tornar de Cuba. Així que és de gran significació per mi.
Gràcies companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada