dimarts, 1 de desembre del 2009

COED (30 nov)

DESCRIPCIÓ

Avui a tocat fer la segona sessió de Territori i ja és nota que la gent ha aprés dels errors del demés. Les parelles que han exposat avui han sigut la Mar i la Núria que parlaven sobre la Festa Major de Premià de Mar, l’Eva Ladevesa i la Lorena Padilla que ho han fet sobre el territori de la Lorena, Montcada i Reixac, el Pere Mussoll i l’Àngel Carrillo que ens han presentat el Pirineu gironí i l’ultima parella ha sigut la formada per la Sara Garcia i la Paula Antonell que han presentat els dos municipis on viuen, Mataró i Argentona.
A mesura que els dies passen les persones que encara no han exposat han anat agafant idees i cada vegada les exposicions surten millor, més fluïdes i més atractives. Encara que hi ha gent que no ho prepara bé i la manca de preparació és nota.

REFELEXIÓ PERSONAL

Cada vegada les exposicions em semblen més interessants, la gent tria territoris diferents i enfoquen les exposicions de formes variades. Hi ha persones que carreguen el suport digital de vídeos i això provoca que l’exposició sigui molt feixuga i d’altres que fan el muntatge fotogràfic que no deixa gaudir de les imatges. Així com altres companys han triat fotografies precioses sobre el llos cel qual parlaven. En general val a dir que he gaudit de les exposicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada